Segítenél a kis Hősökön? Woodly adománygyűjtés egy igazán jó és nemes cél érdekében

Nézd meg, hogy kiknek gyűjtünk

Ezen az oldalon termék megvásárlása nélkül is segítheted a Magyar Gyermekonkológiai Hálózatot, a Gyermekgyógyítókat! A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói az ország 8 pontján küzdenek nap mint nap a rákos gyermekek életéért. Ők a Gyermekgyógyítók!

Célzott segítség

A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat azért jött létre, mert így a rendszerszintű problémákat megkerülve, közvetlenül azoknak a munkája támogatható, akik a daganatos gyermekek gyógyításában részt vesznek.

Mire gyűjtünk?

A támogatásokból az új, speciális műszerek, eszközök vásárlását, karbantartását, a továbbképzéseket, a kutatómunka során felmerülő költségeket és a legkorszerűbb nemzetközi kezelések hazai alkalmazását fedezzük.

A legfontosabb eszközökre lenne most a leginkább szükségük

Kórházi infúziós pumpa

Daganatos gyermekeknél az infúziós pumpa biztosítja a gyógyszerek pontos adagolását, hogy a gyógyulás eredményes legyen, és a pici szervezetet minél kevesebb mellékhatás érje.

Otthoni infúziós pumpa

Vannak gyógyszerek, amiket folyamatosan adagolni kell kis betegeinknek. Az otthoni, programozható infúziós pumpával azonban megoldható, hogy a gyerekek ne a kórházban, hanem otthon gyógyulva kaphassák meg ezeket a fontos gyógyszereket.

Kempingágy steril boxba

Ahhoz, hogy a szülők éjjel-nappal a gyermekük mellett lehessenek a steril boxban, és éjszaka pihenni is tudjanak, összecsukható ágyakra van szükségünk. Ezek idővel tönkremennek, cserére szorulnak.

Folyamatos segítség

A költségesebb műszerekre, valamint a kezelési protokollokra történő gyűjtésünk folyamatos – hiszen a gyermekek leghatékonyabb gyógyítását a rendelkezésünkre álló legfejlettebb eszközökkel és eljárásokkal valósíthatjuk meg.

A járvány miatt..

A Gyermekgyógyítók központjaiban is a szokásosnál több maszkra, védőfelszerelésre van szükség! 

Most különösen fontos, hogy a daganatos gyerekek biztonságban legyenek, hiszen számukra a legkisebb fertőzés is életveszélyes lehet! 

A GYERMEKGYÓGYÍTÓK SZÁMÍTANAK RÁD! Hogy megkönnyítsük kis hőseink kezelését és segítsük őket a gyógyulásban.

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a pénzek gyakran nem jutnak el oda, ahol a leginkább szükség lenne rájuk.

A Woodly weboldalon keresztül beérkezett adományok 100%-a garantáltan a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat részére lesz átutalva.

[give_form id="10639"]

Az adományozás a woodly webshopon keresztül történik egyszerű bankkártyás vagy Paypal fizetéssel. Az online fizetés biztonságos oldalon végezhető el. Bankkártya adataidhoz soha nem férünk hozzá.